Kansainvälinen Meri-Lapin Erätapahtuma 28.6.-2.7.2019

28.6.-2.7.2019 Fitasc Sporting SM-kilpailun yhteydessä, Torniossa Laivakankaan Ampumaurheilukeskusessa, järjestetään Kansainvälinen Meri-Lapin Erätapahtuma. Tapahtuma avataan pe 28.06. klo 12:00.
Vapaa sisäänpääsy.

Tapahtuma on avoinna

pe 12 – 19 la 10 – 18 su 10 – 18 ma 10 – 18

Ohjelmassa

Erätapahtuman tärkeimmät teemat ovat:
Ampumaurheilu, metsästys, kalastus, Meri-Lapin paikallinen osaaminen ja Lapin käsityöt. Tapahtumassa on mukana paljon maahantuojia, kauppiaita ja käsityöläisiä. Ohjelmassa on myös erilaisia työnäytöksiä ja muuta mielenkiintoista ohjelmaa.

Haluatko tietää, kuinka koirasi toimii tosi tilanteessa, kun kohtaa karhun?

Linkistä löydät lisätietoa
Konekarhu Jokke haukuttavana pe 28.6.19 klo 12-19

Kaikille avoin harjoituskilpailu

Kilpailuun osallistuvilla ampujilla ja yleisöllä on mahdollisuus osallistua harjoituskilpailuun. Harjoituskilpailu toimii Non-Stop ammuntana (25 kiekkoa / suoritus), jossa on mahdollisuus ostaa uusi kilpailulippu, jos saavutettu tulos ei ampujaa miellytä.
Päivän päätteeksi parhaat tulokset palkitaan.

Mahdollisuus koeampua aseilla ja simulaattorilla

Tapahtuma-alueella SM-kilpailuratojen lisäksi yleisölle on käytössä omat harjoitusradat, jossa aseiden maahantuojat tarjoavat koeammuttavaksi metsästys- ja rata-aseita. Myös uutuusasemalleja on koeammuttavana mm. Benelli 828U Sport.

Seuramme toimitilassa on SimWay-hunt haulikkoammunta-simulaattori, jossa on mielenkiintoinen metsästysohjelma kokeiltavana.

Osoite

Ampumaradantie, 95440 Tornio

Kerro kaverille...