Haulikkokoulun ohjaajakoulutus SIIRTYY lauantaille 12.12.20

PÄIVITYS 5.11.20:
Koronarajoituksista johtuen koulutus siirtyy. Uusi aika on lauantai 12.12.2020 klo 9. Paikkana on Laivakankaan maja / haulikkoradat.

Tornionseudun Ampujat järjestää haulikkokoulun ohjaajakoulutuksen lauantaina 14.11.2020 Torniossa. Kouluttajina Timo Rautio SAL ja Reijo Alkku SAL Lappi. Koulutus sisältää teoriaosuuden ja käytännön harjoituksia.

Ilmottautumiset
Reijo Alkulle 11.10.2020 mennessä
reijoalk@gmail.com

Terveisin
Reijo Alkku SAL Lappi

Kerro kaverille...

TorSA Kalenteri 2021

Vuosi 2021 on Tornionseudun Ampujien 60v juhlavuosi. Kalenteri, joka on juuri valmistunut, on seuran 9. kalenteri. Teemana kalenterissa on seuran toiminnan esittely.

Kalentereita myyvät
Reijo Alkku 045 236 3705 ja Hannu Keisu 050 306 4685
Hinta 10€

Kiitokset

Kiitokset yhteistyökumppaneille, kun olette mukana tukemassa seuramme harrastus- ja kilpailutoimintaa. Kiitos myös kaikille kalenteriprojektiin osallistuneille.

Kerro kaverille...

Tornionseudun Ampujien Jäsen, tärkeää tietoa

Tornionseudun Ampujien jäsenhallintatoiminto Suomisportissa uudistuu ja jokaisen jäsenen, uuden ja vanhan, on tietosuojasyistä itse siirrettävä kutsulinkillä tietonsa uuteen rekisteriin. Jatkossa mm. jäsenmaksut hoidetaan SuomiSportin kautta.
Siirto on helppoa, valitset vain oikean kutsulinkin ja kirjaudut suomisporttin.

Kutsulinkit

Aikuisjäsen, yli 20 vuotias

Nuorisojäsen, alle 20 vuotias

Miten rekisteriin siirto tapahtuu?

Jokainen jäsen painaa kutsulinkkiä ja sen kautta hakee jäseneksi liittymistä jäsenrekisteriin. Kutsulinkkiä painettuasi sinua pyydetään kirjautumaan Suomisporttiin ja valitsemaan kuka hakee seuran jäseneksi.
Jos sinulla on huollettava, valitse oikea kutsulinkki, kirjaudu omilla tunnuksillasi Suomisporttiin ja valitse huollettavasi hakemaan seuran jäsenyyttä.
Tämän jälkeen liittymispyyntö menee seuran hyväksyttäväksi ja hyväksynnän jälkeen jäsenrekisteri on ajantasalla.

Suomisportin ohjevideo

MITEN LIITYN SEURAN JÄSENEKSI SUOMISPORTISSA (VIDEO)
https://youtu.be/ZDNRtXLBXvg

Seuran jäsenrekisteri

Tornionseudun Ampujat seuran jäseneksi hyväksytyt henkilöt lisätään seuran jäsenrekisteriin Suomisportissa. Suomisporttia ylläpitää Olympiakomitea. Suomisportissa jäsen itse ylläpitää omia tietojaan. Annettuun osoitteeseen Ampumaurheiluliitto lähettää Urheiluampuja-lehden.

Kerro kaverille...