Torniossa kova tohina ampumaradoilla

Hyvät Sporting ampujat!

Torniossa on nyt kova tohina Laivakankaan Ampumaurheilukeskuksessa, kun Sporting SM-kilpailua valmistellaan. Noin puolet kaikesta heitinkalustosta on saatu maastoon ja heittimiä on käännelty kilpailuasetuksiin. Mutta paljon on tehtävää ja hikipisaroita on vielä edessä, että voidaan toivottaa kisavieraat tervetulleeksi Sporting SM / XI Midnight Open kilpailuun Tornioon. 

Nyt on sitten tarjolla todella huikeat sporting-radat, jotka ovat (myös TorSA:n porukalle) täysin uusilla alueilla!  

Vielä mahtuu mukaan

SM-Sporting kilpailuun on nyt ilmoittaunut yhteensä 158 ampujaa (Suomi / Ruotsi)  ja XI Midnight Open kilpailuun 89 ampujaa.

Jos vielä joku haluaa mukaan, niin siihen on vielä mahdollisuus. Olemme jättäneet 10 tyhjää paikka työnalla olevaan eräluetteloon, joka julkaistaan lopullisessa muodossaan viikkoa ennen kilpailua, eli juhannus viikonloppuna.

Maksut pikaisesti tilille

Kilpailun osallistumismaksuja on tullut seuramme tilille tasaisesti, mutta vielä suorituksia puuttuu. Toivoisin, että jokainen joka ei ole vielä suorittanut osallistumismaksua, hoitaa sen mahdollisimman pikaisesti.

Kilpailupaikalla pyrimme minimoimaan rahan käsittelyn, pelkästään ajan säästämiseksi.

Joukkuekilpailuun ilmoittautumiset

Ainoastaan joukkue ilmoittautumiset ja maksut voidaan periä kilpailupaikalla. Joukkuemaksu on 30 euroa.

Nyt jotka tietävät millaisella kokoonpanolla haluavat osallistua joukkuekilpailuun, toivoisin että saan niistä tiedon s.postiin: torsa.haulikko@gmail.com. Viimeistään kilpailupaikalle saavuttaessa pyydän ilmoittamaan joukkueet! 

Terveisin!
Tornionseudun Ampujat ry
Haulikkojaosto

Kerro kaverille...